Referenties Onderwijs Gratis proefstuk Documentatie Contact

Bewerkings- & Positioneerunits                

                

            Voordat uw eindproduct klaar is heeft het waarschijnlijk al heel wat bewerkingen doorlopen. En hoe meer handelingen gecombineerd kunnen worden, hoe korter de doorlooptijd. Het terugbrengen van het aantal handelingen draagt bij aan het efficiënter produceren.

Om snel, efficiënt en nauwkeurig te bewerken heeft Newton verschillende bewerkings- & positioneerunits in haar pakket. Deze stellen u in staat om snel en nauwkeurig diverse bewerkingen uit te voeren.

Newton levert verschillende bewerkings- & positioneerunits. De bewerkings- & positioneerunits zijn te gebruiken als losse unit, of geïntegreerd in uw productielijn.


Multispindels


Multispindels hebben een bijzondere plek in ons assortiment. Ze worden vaak gecombineerd met een boor- tap- of freeseenheid. De losse koppen maken het mogelijk een of meer bewerkingen in een handeling uit te voeren.
Dankzij de verschillende opnamemogelijkheden zijn deze eenvoudig te monteren op boorkolommen, freesbanken of CNC machines. Uiteraard ook op onze bewerkingsunits.

   

Indextafels & Kruistafels


Zowel de indextafels als de kruistafels van Newton hebben een sleutelrol wanneer het om positioneren gaat. Ze vormen een solide oplossing voor het snel en accuraat positioneren.

Kruistafels
Kruistafels zijn bekend van hun toepassing bij o.a. freesbanken of kolomboren. Behalve voor deze toepassingen zijn ze uitstekend te gebruiken voor het positioneren van allerhande producten. Robuuste verstellingen zijn eenvoudig te bouwen met Newton's kruistafels. Standaard geleverd met handwiel en met een precisie van +/- 0.03mm vormen ze een solide oplossing. indextafels

Indextafels
Indextafels, ook wel takttafels genoemd, worden toegepast wanneer snel en secuur positioneren van belang is. Om deze reden worden indextafels veelvuldig toegepast in de machinebouw. Ideaal bij volgordebewerkingen, waarbij de tafel steeds een aantal graden draait om een volgende stap in een bewerking mogelijk te maken. Het aantal stappen is binnen bepaalde grenzen naar wens te bepalen. Naar wens elektrisch of pneumatisch aangedreven. indextafels

Downloads


Drillmatic catalogus 2018 (6.05 MB)

Tags: boorunit, booreenheid, boorunits, positioneerunits