Referenties Onderwijs Gratis proefstuk Documentatie Contact

Transportsystemen
                

Essentieel
Voor veel bedrijven is intern transport een essentieel onderdeel van hun proces.
Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van efficiëntie, kwaliteit, continuïteit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt voor optimale efficiency en kwaliteit en zorgt ervoor dat mensen of machines niet stilvallen, maar dat beschikbare capaciteiten juist zo optimaal mogelijk benut worden. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u?

Ervaring
Newton heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van intern transport en projecten gerealiseerd voor grote multinationals en kleine bedrijven in diverse branches. Om enkele voorbeelden te noemen: Distributiecentra, food, dranken, huishoudelijke apparaten, automotive, CD’s, DVD’s, metaalproducten, medicijnen, kunststofindustrie, cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten, koffie, suiker, tabak, brillen, contactlenzen enzovoorts.

Onze aanpak
Centraal bij onze intern transport projecten staan goed geformuleerde uitgangspunten, het te bereiken doel en de bijbehorende specificaties. Er is aandacht voor software en belangrijke details, planning en communicatie. Na een uitgebreide analyse worden er een aantal concepten bedacht en schetsmatig uitgewerkt inclusief lay out tekeningen, capaciteitsberekeningen en richtprijzen. Van elk concept worden vervolgens de voor en nadelen afgewogen en uiteindelijk worden er wel overwogen keuzes gemaakt. Het meest geschikte concept wordt vervolgens in detail uitgewerkt.

Standaard componenten
In de loop der tijd heeft Newton een uitgebreid assortiment opgebouwd aan standaard componenten waarmee projecten kunnen worden vormgegeven. Denk daarbij aan o.a. bantransporteurs, rollenbanen, productdragers, kettingtransporteurs, liften, wissels, buffersystemen, automatische orderpicksystemen etcetera.

Heeft u plannen om uw intern transport op te zetten, uit te breiden of te optimaliseren? Neem dan nu contact met ons op!


Downloads
Pipe Joint N-SERIES (1.76 MB)
ECatalog Transportsystemen (1.01 MB)
Checklist Bandtransporteur Aanvraag (5.08 MB)
Bread stick feeder
Demo film transport en buffersysteem
Demo film diverse BAT en bandtransporteurs
Demo film doosjes van 1 spoor naar 2 sporen)
Demo film draaien van een doos ten behoeve van coderen
Demo film presenteersysteem tbv labeling


Bandtransporteurs
            


Elevators
        


Kettingtransporteurs
                

                

            


Order verzamelsystemen
    


Pallet transport
    


Productdrager Systemen
                

                

        Rollenbanen
                

            


Specials